Lyckeboanna

Gullhedskolan 40 år

En härlig vecka på jobbet när vi firat 40 år.



I måndags gjorde vi klart och satte upp utställningen med elevernas arbeten i gympasalen som förvandlades till en utställningslokal (vilket innebar att man inte längre fick springa omkring där, vilket var lite svårt för några att acceptera).

Här är bilder på några av alla elevarbeten som visades upp:

           

På kvällen var det öppet hus mellan kl. 15-18 för alla som ville vara med och fira. Vi fikade, åt glass, fick höra olika uppträdanden och tittade på utställningen.

   

Extra populärt var bordet med gamla foton. Många av våra elever har föräldrar som också varit elever på skolan. De såg ju lite annorlunda ut då förstås!



Höjdpunkten var när vår "gamla" elev John Lindberg med två spelkompisar spelade. John är idag rikskänd. Hans band John Lindberg trio är det mest bokade bandet nu och hans senaste skiva ligger elva på listan just nu. Mycket bra musik! =)

 

På tisdagen hade vi en lekdag på skolan. Elever från åk F till 6 delades in i 15 olika åldersblandade grupper och fick gå runt till olika stationer och leka. Mycket roligt!

På onsdagen var det tårtkalas. Alla 196 eleverna samlades samtidigt i gympasalen och åt tårta och hurrade. Lokaltidningarna var där och förevigade händelsen.

Nu håller jag på att återhämta mig så detta får räcka för den här gången.
Kram
AnnaLi

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress