Lyckeboanna

Semester
Semester och lata dagar i maklig takt. Semesterstolen har fångat in mig flera gånger, men ännu inte lika mycket som jag hoppats på.

Jag har fortfarande lite svårt att koppla av mitt uppskruvade tempo. Först ska jag göra ett bra avslut efter läsåret som gått. Jag har skrivit utvärdering, sorterat papper och städat fc:n. Det blir roligare att starta ett nytt läsår när allt är iordning.

I går var jag till biblioteket och lånade fler böcker om Astrid Lindgren. Jag har börjat en sommarkurs, på distans, på Linnéuniversitetet. Det är intressant att få veta mer om människan bakom berättelserna. Dessutom har jag märkt att jag missat att läsa många av hennes berättelser till exempel Nils Karlsson-Pyssling och Kalle Blomkvist. Dessa ska jag också läsa. Jag kommer att planera ett Astrid Lindgren-tema som jag kan använda i skolan. När jag bara kommit till ro med alla sysslor ska jag nöta Semesterstol mycket. Det är perfekt att sitta där och läsa kurslitteratur oavsett om jag är hemma eller på husvagnstur.

Idag blir det en dag framför tvn. Det är ju bröllop mellan Kronprinsessan Viktoria och Daniel. Ett sådant vackert sagobröllop vill jag inte missa. Det är vackert och romantiskt! =)

/AnnaLi