Lyckeboanna

Nystart med Dolly P

Denna bedårande lilla skapelse ska flytta in hos oss om tre veckor! 
Hennes namn är Dolly P. 
Hon är en perfekt blandning av två fina raser, en Chi-Poo. (Lagom i storlek att åka med i cykelkorgen.) Hennes glada sociale far är pudel och hennes mor är en trygg omhändertagande chihuahua. 
Nu ska jag ägna tid åt att förbereda hennes ankomst. Det ska bli en shoppingtur till vår lokala djuraffär. Och hemmet ska valpsäkras. Inga elsladdar på golven. Jag har länge önskat att återigen ha en hund i mitt liv, men det har varit dåligt med tid när man jobbat så mycket. Och min äkta hälft har inte velat. Men efter bearbetning (och lite kvinnlig list) är jag nu framme vid målet. 
Detta blir en nystart. 
Min utmattning är under kontroll. Jag får acceptera vissa begränsningar (stresskänslighet, ljudkänslighet m.m.) men kommer att hitta andra vägar, nya dörrar att öppna. Det finns så mycket gott att upptäcka, så mycket kärlek att dela. 
Min hund och jag ska göra denna nystart tillsammans. Hon får börja om i en ny familj utan sin mamma, pappa, syskon och uppfödare. Jag får en liten igen att sköta om och ta ansvar för. Och jag är övertygad om att även min käre man kommer att vara med på denna resa och älska vår oemotståndliga lilla Dolly P.
Lots of love!
/Anna