Lyckeboanna

Lynchburg
Det är söndagkväll. Vi har tillbringat kvällen i Lynchburg. Vi bor på hotell Country Inn. Hela byn är stängd idag när det är söndag. Men i morgon ska vi på studiebesök på Jack Daniels old time distillery here.

 Vi träffade Al när vi satt ute i kväll. Han kom med en flaska vin och frågade om vi ville dela den med honom och fira hans 60-årsdag! Naturligtvis fick han vara med. Vi har sjungit för honom och suttit och pratat om allt möjligt. Han är f.d. vietnamsoldat. Han är gift för fjärde gången!!! och nu är det den rätta...men varför går hon och sover och lämnar honom ensam när han fyller 60???

Nu ska Catta och jag sova vår skönhetssömn, vi är lite kvällströtta. Leffe, Börje och Al sitter uppe och firar födelsedag en stund till.

Vad gör ni då alla bloggläsare? Jag skulle bli så glad för varje liten kommentar hemifrån. Snälla skriv något. Gissar att jag har lite hemlängtan ikväll.

Kram!
AnnaLi


Gunilla Wård

Vi har det varmt här också, 32 grader (fast det är i solen) klockan är halv nio på morgonen. Ha en fortsatt bra resa!

Kram

Gunilla

Len aHolmström Davidsson

Hej på er!

Här kommer en hälsning från Hillsta. Vi är inne på vår 2:a semestervecka. Idag har det varit soligt o varmt. Här tickar livet på som vanligt. Barnbarn, svärmor Karin, trädgård. Idag har Zeb och jag badat i Storsjön 25 grader och mycket skönt! Ha det gött! Hälsa de andra! Kram Lena o Lasse

AnnaLi

Tack för hälsningarna. Kram AnnaLi

Lina

Hej Mamma!!

Vi njuter vår semester hemma hos er! Allting i trädgården växer så det knakar och fåglarna frågar efter dig. Jag tror jag ska baka lite bröd ikväll. Det är jättevarmt och det finns fortfarande vatten i poolen. Jonas undrar om han kan fylla på? Men det är väl ingen idé? Tack för inspirationstipsen!!! KRAM!!! - Lina

AnnaLi

Hej Lina & Jonas!

Vad bra att allt är ok. Leffe säger att det går bra att fylla på vatten i poolen, men inte å-vatten. Det måste vara från karnen på sidan i gången till höger om vedboden. Den gröna slangen. Fyll till halva utloppshålet.

Leffe kan ringa till er i morgon.

Kram

Mamma & Leffe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress