Fridfull jul
En avkopplande och ledig julhelg har jag haft. Det är aningen för lite snö men vi har åkt på ett par skoterturer ändå. Härligt att komma ut i naturen. För övrigt har jag inte gjort något mer än att vila och vara ledig. Jag håller på att samla krafter till nästa termin. Har tränat på att vara soffkudde i TV-soffan. Det gick bra! Lina & Jonas har hälsat på ett par dagar. Härligt! Kändes tomt när de åkte vidare hem till Stockholm. Tog en promenad i kväll. Minus tio grader, kristallglittrande snö på åkrarna och en mörk himmel fylld av blinkande stjärnor, kan det vara vackrare? Polstjärnan, karlavagnen, orion med sitt bälte, cassiopeja och många många fler...
/AnnaLi
God jul!
Jag vill önska en riktigt god jul med mycket kärlek och glädje till er alla!

Vi började fira  julafton  i går, dan före dan.  Mamma, Lina & Jonas, Joseph och Oliver var hos oss. Vi hade en jättefin dag med Mexikanskt julbord (tacos) och julklappsöppning. Maja & Tony firar med Tonys släkt i år men Maja var med oss per telefon.  Vi  skickade  runt  telefonen  och  pratade  med  henne  allihopa. 

Kanske jag varit snäll för jag har fått  julklappar. Bland annat en cd med Emmylou Harris, fint vin, god choklad och julblommor. Jag har sparat några paktet till idag när Leffe & jag ska fortsätta fira jul. I dag ska jag se Kalle från början till slut. Det var sååå längesedan!

/AnnaLi
Till mina barn
En liten hälsning till mina barn i juletid.
/Mamma


Jag önskar dig inte guld, mitt barn,
ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv
och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på.

(av: okänd)