Kultur, Brynäsbuss och luddiga fjärilslarver
"Empty room" var det inte när alla elever i Sandvikens kommun var inbjudna till Kulturskolans gigantiska konsert i Göransson Arena idag. 3200 elever i publiken och 550 elever i sångkörerna på scenen. Sanna Nielsen sjöng tillsammans med barnen. Fantastiskt fint. Det fanns många bra musiker, dansare, clowner, Kråkan och busarna med mera. Toppenbra ordnat!
Vi lyckades få åka med Brynäslagets egen tvåvåningsbuss och det gjorde flera av mina elever mycket lyckliga! Några små Brynäsfans tyckte att det var häftigare än själva konserten. =)

Det är inte så mycket kvar på terminen men vi ska hinna föda upp fjärilar också innan sommaren. Idag fick mina elever sina fjärilslarver och gav dem namn.
Ni vet väl hur det gick med mina fjärilar här hemma; Prinsen och Törnrosa. Törnrosa dog eller kanske hon sover i hundra år och Prinsen är försvunnen. Han far väl runt från blomma till blomma som prinsar brukar göra.

Ha en skön helg Alla!

Lots of love!
AnnaLi
Härliga våren!
Idag har jag och en kollega varit på skolresa till Framtidsmuseet i Borlänge med våra klasser. Vilken fantastisk dag. Allt fungerade toppenbra! I morgon ska vi till Göransson Arena på konsert med Sanna Nilsen. Det är en del av Sandvikens 150-årsjubileum. Fjärilslarverna har kommit så vi ska hinna lägga dem i matburkar och ge dem namn innan vi åker till arenan. Vilken vecka! Bara kul, kul på jobbet!

Härliga våren har kommit. Min bästa tid är nu. Bubblan får komma ut och lufta sig.Leffe har fått ett måttband av mig där han klipper av en cm varje dag. Nu är det bara 19 cm kvar tills han slutar för gott på Sandvik.


Kreativiteten kittlar i fingrarna. I en paus i Mobilsockstillverkningen blev det en liten sommarkofta med hatt till min lilla Alma. Världens vackraste barnbarn!
Fyller förrådet med mer Mobilsockor i alla storlekar och färger. Kom och köp! Alla pengarna går till Barncancerfonden.
http://www.barncancerfonden.se/4876Lots of love!
AnnaLi