Lyckeboanna

Lynchburg
Det är söndagkväll. Vi har tillbringat kvällen i Lynchburg. Vi bor på hotell Country Inn. Hela byn är stängd idag när det är söndag. Men i morgon ska vi på studiebesök på Jack Daniels old time distillery here.

 Vi träffade Al när vi satt ute i kväll. Han kom med en flaska vin och frågade om vi ville dela den med honom och fira hans 60-årsdag! Naturligtvis fick han vara med. Vi har sjungit för honom och suttit och pratat om allt möjligt. Han är f.d. vietnamsoldat. Han är gift för fjärde gången!!! och nu är det den rätta...men varför går hon och sover och lämnar honom ensam när han fyller 60???

Nu ska Catta och jag sova vår skönhetssömn, vi är lite kvällströtta. Leffe, Börje och Al sitter uppe och firar födelsedag en stund till.

Vad gör ni då alla bloggläsare? Jag skulle bli så glad för varje liten kommentar hemifrån. Snälla skriv något. Gissar att jag har lite hemlängtan ikväll.

Kram!
AnnaLi


Corinth
I dag är det söndag och vi har precis varit och ätit frukost här på Comfort Inn där vi övernattat. Bästa frukosten hittills. Det var mer än coffee och dounuts. Hittills har det varit mest marmelad, jordnötssmör och lönnsirap så Catta blev lycklig när hon idag fick philadelphiaost till rostmackorna!!!  Jag tar hand om bullen-min och äter duktigt med skräpmat. =)

I går var vi till Tupelo och besökte Elvis födelsehem. Det var litet och enkelt. Vilken kontrast mot Graceland. En släkting guidade och berättade om när Elvis var liten. Eftersom hans tvillingbror dog vid födseln blev hans mamma mycket överbeskyddande och kompisarna retades lite för att han var "Mammas pojke". Han sov med henne i sängen och hon följde honom till skolan, vilket var ovanligt.

Det är fortfarande sjukt varmt. De pratar mycket om värmen på tvn eftersom det är ovanligt med så varmt. Tråkigt att man inte kan vara ute så mycket under dagarna. Vi försöker att hålla oss inomhus eller i bilen där är svalt.

Vi planerar att åka vidare mot Lynchburg idag. Vi hoppas få se några bomullsfält efter vägen.

Ha det så bra alla vänner!

Kram
AnnaLi & Gänget
Graceland
Vi har idag gjort en guidat tur i Graceland. Vilket fint ställe!! Elvis var mycket givmild och gav pengar och bilar till behövande. Jag tänkte just på att "du får ingenting ta med dig dit du går". Detsamma gäller Michael Jackson och hans förmögenhet. Här visar de på nyheterna hur det spekuleras om vem som ska ta hand om hans rika små arvingar. Sorgligt!!!

Synd att Sverige missde U21. Vi försöker hålla oss uppdaterade här i väst. Dricker gevaliakaffe och läser arbetarbladet på mornarna precis som hemma.

När vi återhämtat oss inne i aircondition ska vi göra ett besök i Elvis flygplan "Lisa Marie". Man får gå ut en liten stund i taget när det är 40 grader ute.

Ha de!
AnnaLi & gänget