18 år
Så har det varit födelsedagskalas igen. Alla som tillverkades runt midsommar fyller år i mars, och det är inte få. Två av mina barn fyller år i mars, Leffes barn fyller i mars, ett av hans barnbarn fyller i mars...

I går var det Olivers tur att fylla. Han fyllde 18 år. Vilken spännande ålder. Så här skrev hans storasyster Lina i en födelsedagshälsning. "Nu får du göra en massa roliga (?) saker, ta körkort (köpa hälsofarliga medel), rösta, ta eget ansvar, vara vuxen o.s.v. Men det kommer du att klara fint!" Ja, det är speciellt att fylla 18 och bli vuxen. Oliver har fixat teoriprovet idag och nästa vecka ska han köra upp. Och på praktikplatsen får han övningsköra lastbil. =)

När jag var 18 kom jag till S-viken. Jag minns hur jag klev av tåget vid stationen och gick den långa Fredriksgatan till Murgårdskyrkan tillsammans med ett par kompisar från Jönköping. Jag skulle vara på en bibelskola i två månader och sedan åka tillbaka till Jönköping igen där jag hade jobb och egen lägenhet. Men så blev det inte. Jag har inte kommit härifrån än och det har gått trettiofyra år nu. Allt blir inte alltid som man tänkt, men det kan ju bli bra ändå.

/AnnaLi

30-årsfest i Lyckebo

Det var Trettioårsfest hos oss i Lyckebo i lördags. Mitt äldsta barn fyllde år. Hennes man har också fyllt trettio nyligen så vi hade en dubbelfest.

Här är födelsedagsbarnen Jonas & Lina:...och här är Joseph Oliver Maja Lina


 

... fler bilder...

      


Tillbaka till vardagen igen efter ett härligt sportlov. Till sist en bild på min ergonomiskt utformade arbetsplats. Så här bekvämt sitter jag och skriver elevernas individuella utvecklingsplaner med mera./AnnaLi


Kakfiasko!

Man lär sig något nytt varje dag.

Idag har jag lärt mig att man inte ska baka samtidigt som man tittar på skidskytte. Det var så spännande på tvn att jag tappade fokus på kakbaket och glömde tillsätta mjöl! Det går faktiskt att äta kakorna ändå, de smakar som kladdkaka, men de är inte fina. När skidtävlingarna var klara började jag om från början med baket och då gick det bra.

Det sägs att killar inte kan göra två saker samtidigt, det kan inte jag heller. =(

/AnnaLi