Jammkväll med vännerna
En mycket trevlig lördagkväll hos Gun och Hans. Supergod mat och jättekul jamm. Vad kan man mer begära? Fick lite ont i fingertopparna efter några timmars spelande. Jag spelar naturligtvis stålsträngat!!! Här kommer några bilder från kvällen.Janne går inte att fånga på bild för han håller alltid för och gör sig osynlig, men jag lovar...han var där.
Lasse och Lena var mycket fina med nyshoppade kläder.


Gun och Hans sjöng och spelade. Gun hade fixat sååå god mat! Tack!Min älskling spelade och sjöng så fint som alltid.Nu ska jag planera för arbetsveckan som kommer.
Ha det gott!
Kram
/AnnaLi
Härligt i solen
Är det inte en underbar vår!!!
Här kommer några sköna bilder från igår och idag.

Först Kicki och Sune med husbil. Första turen för i år.


Körde nedcabbat med min bil och hälsade på dem. Fika kortspel och grillning. Jag hade studiedag och pluggade i en solstol. Inte alltför betungande!


Tittade in till Livsnjutaren Catta en stund i Hasiendan på hemvägen.


Hasiendan är ett av jordens underbaraste platser med öppna landskap utanför fönstret.


Klangen serverade god dricka till dem som inte körde.


Efter lördagens shoppingtur råkade "syrran" och jag hamna på nån slags grillfest i stan med hundar och ungar m.m. Hur trevligt som helst!


Vilken härlig vår!!!
Ha det gott ALLA!!!
/AnnaLi
Söndagstur till Dalarna

Leffe och jag fick följa med vännerna Catta och Börje till Smedjebacken på en biltur idag. Börje skulle titta på Pontiacdelar som han hittat på Blocket.
På vägen dit stannade vi och fikade på Elsa Andressons konditori i Norberg. Ett gammalt fint fik med otroligt goda Napoleonbakelser och annat gott! Svårt att välja faktiskt! Jag vill åka dit igen!!!
Efter fikat besökte vi ett antikvitetsaffär. Jag hittade en tjusig hatt. Den passade inte så bra till jeans och gympadojjor, jag får väl ta fram nån gammal kjol. Så här fin är den!Vi kom hem lyckligt och väl trots att gps:en försökte få oss på fel väg.

Nu ska jag jobba lite och förbereda arbetsveckan.
Ha det gott Alla!
Kram
/AnnaLi