Majas 25-årsfest

Vi har firat Majas 25-årsdag idag. Den rätta dagen är egentligen på måndag, men vi har firat henne idag när alla var lediga från sina jobb. Festen var hemma hos Roger och Ylva i Engesberg. De hade fixat, tillsammans med våra barn, en härlig fest med partytält och mycket gott. Regnet som lurade bakom molnen uteblev och det sken upp mer och mer under eftermiddagen. Konstnären Lina stod för bordsdekorationerna som var så här vackra:Hela Familjen, Mormor och Farmor hade samlat till en mycket bra stålsträngad Ibanez-gitarr. Maja blev mycket glad! Hon sjöng och spelade flera sånger, bland annat en som hon skrivit själv och en som hon och Joseph gjort tillsammans! Hon är fortfarande en oupptäckt stjärna! Sååå vackert!!! 
GRATTIS MAJA!!!
Kram

/Mamma AnnaLi

Nr 5 - Mina dagböcker!
Alla som känner mig vet att jag älskar att skriva! Förutom allt annat jag skriver så avslutar jag också varje dag med en kort sammanfattning. Här i kistan ligger de...Min allra första dagbok ser ut så här: Jag fick den av min storebror Classe i julklapp när jag var åtta år. Om man tittar noga ser man olika initialer i hjärtanen. Det är dåtidens kärlekar. Har alltid varit förtjust i pojkar! =)
         

Det finns massor av fina dagböcker i min kista. Två av de finaste är dessa i äkta skinn. Jag köpte dem i USA tidigare i år. Längtar att få börja skriva i dem. Men längtan i sig är skön, som en karamell som man vill spara ett tag innan man äter upp den. 

  

Kram!
/AnnaLi
Fjärde saken...
I min serie För mig värdefulla ting härhemma, har jag nu kommit till nummer fyra. Nu har ni fått vänta några dagar, men jag har faktiskt haft FULLT UPP på jobbet. =)

En av de saker jag har härhemma är ganska speciell. Jag har fått den av min Mamma som i sin tur har ärvt den av sin Mamma. Om hon fått den av sin Mamma eller ej vet jag inte. Men jag har känslor för den eftersom den tillhörde min Mormor.

Jag minns min Mormor. Vi åkte till henne och hälsade på ganska ofta när jag var liten. När jag var riktigt liten hade hon bara utedass. Inne fanns ett pottskåp där man fick välja på två pottor. Den ena var emaljerad i beige och med gröna kanter, den andra var i plast och rosa. Det var så svårt att välja. Den emaljerade var ju så fin men svinkall, den i plast var inte fin men skönare att sitta på.
Gissa vilken jag valde?
Jag minns även att vi alltid hade ett paket kaffe med oss till Mormor när vi kom. Jag fick alltid en krona med mig när vi åkte. Det var mycket penningar på den tiden!
Mormor hade inga ritblock. Jag älskade att rita. Det löste vi med att jag fick rita på papperspåsar som hon fått i affären. Hon hade veckotidningar och jag fick klippa ur Klippdockor. Det var kul! Jag fick plocka vinbär och rabarber på gården och doppa i strösocker och äta. Mmmm!!! Jag gillade Mormor.

Skärmen är inte original, men visst är den fin! Ett minne från Mormor!!!Kram
/AnnaLi