R.I.P. Hans
Vår vän och jammkompis Hans Björk har lämnat jordelivet. Vi har gjort mycket roligt tillsammans under många år bland annat jammat, åkt båt, åkt skoter, fiskat, grillat, rest utomlands, haft maskerader och roliga fester. Det finns många härliga minnen att spara på, massor av foton att titta på. Och varje jammkväll med Vännerna kommer vi att tänka på Hans och känna saknad.  


Här är en bild på Hans och AnnaLi en jammkväll i Lyckebo!


Lots of love!
AnnaLi & Leffe
Almas "coat of many colors"
Hej Alla! 
 
Mina elever har påsklov och därför är jag också ledig. Det händer så mycket hela tiden så det känns bra att få TID att "komma ikapp". Tankar tar tid och jag har många tankar otänkta. Att vara kreativ är ett bra sätt att koppla av för mig. 

Här är ett exempel på min kreativitet.
Almas nya kappa med tillbehör.Att hälsa på Alma och mysa med henne i famnen är värt att vänta på. Det fick jag göra i påskhelgen. Det är cirka hundra mil så det blir inte varje vecka. Här är min goa lill-jänta med sin nya snuttefilt.På Påskdagen döptes Alma i Norra Sandsjö kyrka utanför Eksjö. Vill du se en vacker kyrka ska du gå in där och titta! Lite oansenlig på utsidan kanske, men oh så vacker inuti!Vår käre "jamm-kompis" och vän Hans Björk dog förra veckan. Känns väldigt tomt och konstigt. Har nog inte fattat ännu att han inte ska jamma med oss mer.

Mamma bor kvar hemma hos oss eftersom hennes egen lägenhet fortfarande är en byggarbetsplats.  Passar ju bra nu när jag är påskledig. =)

Lots of love!
AnnaLi
Antik & Symässa
Hej Alla!

Det är Antik & Symässa i Sandviken denna helgen. Jag var där i går och såg massor av vackra saker, inspirerande hantverk och mycket blingbling, sånt som jag gillar. Kom förstås hem med en massa fina garnnystan.

Här är några bilder från mässan.
     
   

När jag kom hem satte jag genast igång att sticka en volangsjal som jag köpt garn till. Det är en speciell teknik och ett speciellt garn och den blev så här:Jag har även köpt garn och mönster till volanghandledsvärmarna ovan. Det blir nästa projekt! =)

Törnrosa & Prinsen har varit på vift i Lyckebo i en vecka. Nu har båda kommit hem till sitt Fjärilshus och har fått massor av godsaker till Söndagsmiddag.Prinsen kom för ett par dagar sedan. Törnrosa kom idag. Hon blev så glad att se sin prins igen så hon kastade sig över honom och pussade och gullade en lång stund. Nu får de vara i sitt hus tills det blir tillräckligt varmt och jag kan släppa ut dem. Man blir så rädd för att trampa på dem när de flyger omkring fritt härhemma.

Lots of love!
AnnaLi