Tiotusenkronorsmålet är uppnått!!!
I går nåddes målet på 10 000 kronor från Projekt Mobilsockan till Barncancerfonden! =)

Genom att tillverka och sälja Mobilsockor har ett betydande belopp kommit barncancarforskningen till del. Tiotusen kronor innebär femhundra tillverkade och sålda Mobilsockor! Dessa Sockor skyddar och pryder nu mobiler i vårt land och i andra länder. I min facebookgrupp finns idag 162 personer som genom att vara medlemmar i gruppen inspirerar mig att fortsätta detta arbete. Många av dem sprider även information och inbjuder andra att vara med i gruppen.

Jag började detta Projekt i oktober 2009. Mitt mål var att nå 1 000 kronor på ett år. Mobilsockorna har blivit en succe som jag aldrig hade kunnat ana! Målet har nåtts tiofalt under halva den planerade tiden. Alltså 10 000 kronor på ett halvt år!!! Det är helt fantastiskt!

Eftersom Projekt Mobilsockan sprids och det fortfarande finns ett intresse bland människor att vara delaktiga så kommer jag att fortsätta arbetet. I dag kommer jag att höja målet till nästa steg som är 15 000 kronor.

Numera är det naturligt för mig att alltid tillverka en Socka så snart jag får en liten stund över. Det har blivit en hobby som alltid finns med mig.

Till sist vill jag Tacka Er Alla som är med mig i detta arbete! Avslutar med ett par bilder på Diplomet från Barncancerfonden.

Stor varm Kram från mig! =)
/AnnaLiReportage i Gefle Dagblad

Idag kan man läsa om Projekt Mobilsockan i Gefle Dagblad.

http://gd.se/folkfamilj/folksant/1.1930064-en-valgorande-varm-mobilsocka?

Jag är glad att mitt projekt sprids och att alltmer pengar kommer in till Barncancerfonden. Målet på 10 000 kronor är snart uppnått men om folk vill fortsätta att köpa Mobilsockor så kommer jag att höja målet. Så länge det finns efterfrågan fortsätter jag. Det är rogivande att plocka fram garn och virknål.

Genom min facebookgrupp Projekt Mobilsockan har jag fått en del garn till skänks. Många har restgarner i sina gömmor som de inte har någon användning av.

Om Du vill ha en mobilsocka och samtidigt vara med och stödja cancerforskningen så kan du kontakta mig eller köpa på något ställe där mobilsockor säljs:

- Macken i Kungsgården
- Saker och Ting (Loppis i Icas gamla lokaler i Örta Sandviken, öppet varje lördag och söndag)
- Sigridsgården i Sandviken
- Facebookgruppen Projekt Mobilsockan
- annali58@hotmail.com

Kram till Er Alla!
/AnnaLi
Sovmorgon
Stannar kvar i sängen så jag känner att jag är ledig. Vaknade tidigt och fikade och läste flera tidningar på nätet. Kollade Fejjan förstås så jag vet hur mina vänner har det därute. Att slippa stiga upp och skynda sig iväg, det är att vara ledig. Jag kommer att stanna i sängen en stund till. Jag ska skriva lite och läsa en deckare. Det blir nog elvakaffe innan jag stiger upp. =)
Underbara påsklov...tio lediga dagar...
Frid och glädje till alla mina bloggvänner!
Kram
/AnnaLi