Lyckeboanna

Ollis första övningskörning
En efterlängtad dag har kommit. Oliver har övningskört med Leffe för första gången. Det gick bra.  Leffe är en bra lärare. Detta är första eleven, sen blir det tre elever till; Joseph, Frida och Fredde.

Först en liten motorlektion, men det är ju inget problem för Olli som har hängt över en bilmotor sen han fick näsan över kanten. =)


Letade dragläget och fann det snabbt.


Oki...då kör vi...


Så här kuuul är det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu törs fotografen sitta i baksätet. =)


Kram!
/Mor AnnaLi
Göransson Arena

Sandvikens nya idrottsarena hade visning idag. Den har fått namn efter Sandvikens grundare Göran Fredrik Göransson. Otroligt stort och fint! Hoppas bara att vår lilla kommun har råd med detta.
Här kommer några bilder.
Först en bild på Lasse och Leffe med scenen i bakgrunden.En bild tagen från läktaren.En bild utifrån. Mycket fint tycker jag. Blir sugen på att köpa säsongskort på bandyn!!!/AnnaLi

En solig dag på Nuppanuppaön
Det sägs att Storsjön har 365 öar. Idag var vi på en av dem tillsammans med Vännerna. Vi gjorde samma tur förra året och då, liksom nu, var det ett strålande väder!!!

Leffe och jag fick åka med Lasse och Lena i deras fina båt.


Gunsan och Hans åkte bakom i sin fina båt.


Janne och Bettan åkte ut tidigare i sin fina båt. De hade dukat och fixat tills vi kom.Lena badade...


Gunsan badade också. Men då hann inte fotografen med!!! =)

Vi jammade dagen lång. Det lät bättre och bättre! =) Bettan spelade gurka och Janne har börjat träna på "När man är en glad pensionär". (Han har bara 2 veckor kvar tills det är dags!)Har vi det bra eller har vi det bra???Min älskling Leffe!Vi missade cruisingen i stan...men men...det här var bättre! En kanondag!!!
Nu ska jag bara vänta på att min yngste Son ska komma hem. Han är med kompisarna och kollar finbilar på cruisingen. Sen blir det kudden!

Kram
/AnnaLi