Full fart på tillverkningen!
Hej alla bloggvänner!
Det närmar sig. På lördag är det dags för försäljning av Mobilsockor och Designmössor på Valhalla i Sandviken. Öppet mellan klockan 10 och 14.
Jag står för garn och tillverkning. Du får möjlighet att handla. Alla pengar Du betalar kommer att skänkas till Barncancerfonden. Detta är något vi kan göra tillsammans för att om möjligt rädda ett barn eller åtminstone göra livet drägligare för drabbade familjer. Om du har långt till Sandviken så finns det Mobilsockor att köpa i Jönköping, Eksjö och Härnösand. Eller så kan du beställa via post! Hör av dig.
Vet du... 90% av allt som samlas till barncancerfonden samlas in av privatpersoner som du och jag. Om du har en idé kan du starta en egen insamling.
Lots of love!
AnnaLi
En stund att längta till...
Hej Bloggvänner!
 
Jag har lagt skrivandet på hyllan ett tag och prioriterar istället projekt "Mobilsockan", min insamlig till Barncancerfonden. Just nu är jag mitt i tillverkningen av femtio unika mössor av egen design. Du kan läsa mer om dem och se på bilder i tidigare inlägg. Nummer 29 blev klar denna veckan. =)
 
Här är min "verktygslåda":
 
 
Här kan du titta in på min insamlig:
 
Här kan du gå med i min facebookgrupp. Sprid den gärna till dina vänner.  
 
Att sätta sig ner med ett garnnystan och en virknål är att landa och stanna upp en stund när allt runt omkring snurrar på i galen fart. En "må bra-stund" att längta till. 
 
Lots of love!
AnnaLi