Lyckeboanna

Fortsättningen av en toppenvecka!
Jag stannar gärna i sängen till klockan nio. Det känns mer normalt än att stiga upp sex. Och det går ju så bra när man är ledig. Ljuvliga "skrivarstuga" och lediga vecka. Detta ska bli en vana det garanterar jag. Idag blev det korrektur och 1983 nya ord till på min berättelse. Jag håller även på att fila på en dikt som handlar om hur vi sköter vår jord. NOT! Hur vi INTE sköter vår jord menar jag. Tidningen Skriva kom i brevlådan så kvällen är räddad.
Lot of Love!
AnnaLi
Skrivarstuga, babyset, blommor, bandy...
Jag har varit i Skrivarstugan ganska mycket dag igen. Har redigerat min text och skrivit 1796 nya ord. Tiden går fort när jag förflyttar mig till fantasins land. Det är superskönt att vara ledig från jobbet denna vecka. Rekommenderar fler att ta några dagar ledigt och ägna dig åt det du är intresserad av. Livet är här och nu!
 
Här är mitt bidrag till "Värm ett barn". Det kan bli fler babyset om jag hinner. Läs mer om projektet på
 
Så här fina blommor från trädgården fick jag av Leffe idag.
 
I kväll ska vi på bandy. Jag och två LjusdaRlingar, Leffe och hans bror Lasse.
Stålmännen kommer nog att vinna tror jag. Men man vet aldrig.
 
Lots of Love!
AnnaLi
Skrivande, solvitaminer, Mexico, kaffe och kanske en ny dikt...
Jag har varit i Gosekoftan i Skrivarstugan större delen av dagen. "Skrivarstugan"... det känns så bra att säga det, och skriva det. Det låter så seriöst. Men som sagt, det är ju "bara" vår husvagn.
Det blev färre ord idag...1305... men jag har jobbat mycket med att bearbeta texten jag skrev igår. Kollade tempus genom hela texten eftersom jag lyckats ändra tempus mitt i någonstans igår. Efter en skön lunchpromenad, badande i solvitaminer, har jag googlat och samlat fakta om ett land som finns med i min berättelse. Även om det är fria fantasier så vill man ju att sådant som att beskriva ett land ska vara korrekt. Så just nu vet jag bra mycket mer om Mexico än jag visste i morse.
Kaffe är viktigt, stora muggar går åt. Då funkar skrivandet bra!
Och lite vid sidan om håller det på att växa fram en dikt om miljön och vad vi gör för att ta hand om vår jord.
Lots of Love!
AnnaLi