Lyckeboanna

Drömmar
Har drömt konstiga drömmar om jobbet sista nätterna. Sen, när jag vaknar, känns det som om jag varit på jobbet hela dagen redan. Det är verkligen konstigt med drömmar! Finns det någon som vet något om drömtolkning??? Var snäll och skriv någon rad isåfall. Hur kan vårt privata soffbord ha flyttats till klassrummet? Hur kan vägen ha flyttat sig till andra sidan skolan? Mycket av det jag drömmer är precis som en vanlig arbetsdag, men annat är helt ologiskt och jättekonstigt! i vaket tillstånd får man inte alls ihop det.

Jag har kommit på ett aprilskämt som jag ska lura min klass med i morgon. Det ska bli så kul att se deras miner.

Ögonlocken faller snart igen på grund av trötthet. Men nu är det snart påsklov. I morgon blir sista dagen i skolan före lovet. Sedan blir det Lärarlyftet torsdag och fredag. Tur att det blir ett lov så jag hinner förbereda utvecklingssamtalen.

Ha det gott!

/AnnaLi
Kicki Danielsson m.m.
Fredagkväll och Så ska det låta. Veckans bästa! Fredagar är favoritdagar och speciellt när det är bästa musikprogrammet. Det var extra kul igår när Kicki Danielsson var med. Hon sjöng den kvällen Leffe och jag träffades för elva år och fjorton dagar sedan. Kicki har en speciell plats i våra hjärtan!

Maja ringde under kvällen. Hon har fått tid för att operera droppfoten måndagen den 6 april. Lite nervöst är det, men samtidigt något hon väntar på. Efteråt kommer det att bli kryckor i flera veckor. Men sedan ska hon kunna gå själv och slippa  kryckor, rullator och permobil. Heja  Maja!!!

Snön har vräkt ner i natt så nu kan vi snart åka skoter igen. Oliver går och väntar på sitt skoterkort som kommer vilken dag som helst. Det vore ju kul om han fick köra en tur innan våren kommer. Vi har haft besök här på gården i natt. Rådjur, räv och grannkatten har varit här. De har lämnat tydliga spår i den nyfallna snön.

Idag ska vi planera USA-resa tillsammans med Catta och Klangen. Vi ska bland annat boka hotell till de första nätterna. När det är klart ska vi grilla och äta gott.

Ha det gott alla mina vänner!

Kram!
/AnnaLi
Nattugglan
I går kväll var jag så trött och somnade i soffan framför tvn. Men sen vaknade jag kl. 1 och kunde inte somna om. När kl. var 2 gick jag ut till köket och tittade ut genom fönstret. För några månader sedan såg jag en grävling alldelens utanför. Tänkte att jag skulle få se den igen men det var ingen där. Jag satte på  lite te och när jag tittade ut igen stog det en räv precis utanför fönstret. .Den var jättefin. Vi stirrade på varann en liten stund. Han ryckte till när han såg mig men sedan gick han lungt iväg. Det har synts både varg och björn här i byn men jag har inte sett någon.

Det var 12 minusgrader ute och snön glittrade i skenet från gatlyktan. Jag satte mig och läste en hög dagstidningar som jag inte hunnit med. Löste korsord. Vid 5-tiden blev jag trött igen och somnde och drömde om jobbet. Men då var det ju snart dags att stiga upp igen.

Ha en trevlig helg alla!
/AnnaLi