Målet uppnått igen!
För andra gången har vi uppnått målet på insamlingen till Barncancerfonden.

4000 kronor!!!
Bra jobbat alla ni som köpt en gosig socka till mobilen!

Nu höjer jag till 6000 kronor och håller tummarna att målet nås.

Denna veckan har det inte blivit några Mobilsockor virkade. Förkylning och hosta går inte så bra att kombinera med hantverk. Men det är lugnt, jag har ju ett skapligt lager och dessutom två suveräna återförsäljare, Bettan och Lena, som har varsitt lager. Så det är bara att beställa om du vill ha. Det finns fortfarande röd julsockor kvar.

/AnnaLi

Soffvakt i raggsockor
Förkylningen har mig i sitt våld.
Högen med pappersnäsdukar byggs på bredvid min säng liksom snöhögarna växer utanför fönstret. En decimeter snö inatt och det fortsätter att bygga på med lappvantar från himlen. Jag är hemma från jobbet idag också. Förmodligen i även i morgon eftersom jag är mer förkyld idag än jag var i går. Huvudvärken tämjer jag med Alvedon och Pannband, halsont och hosta lindras med varma drycker. Men jag blir galen på näsan som uppför sig som en kran utan packning.

Nä, nu får jag skärpa mig. Nog med gnäll för den här gången. Min kära kusin Yvonne tipsade mig få facebook igår att jag skulle försöka njuta av denna oplanerade ledighet. Ett bra råd! Nu ska jag hämta en kopp honungste, kära vännen Lenas ljuvliga raggsockor och gosefilten och kura in mig i soffan framför tvn och göra så lite som möjligt.

Ganska mysigt faktiskt!

Som tur är har jag flera "återförsäljare" av Mobilsockor så pengar fortsätter att strömma in till Barncancerfonden! Tack alla, både köpare och säljare, som hjälper till att dra in pengar till de cancersjuka barnen.