Lyckeboanna

Kicki Danielsson m.m.
Fredagkväll och Så ska det låta. Veckans bästa! Fredagar är favoritdagar och speciellt när det är bästa musikprogrammet. Det var extra kul igår när Kicki Danielsson var med. Hon sjöng den kvällen Leffe och jag träffades för elva år och fjorton dagar sedan. Kicki har en speciell plats i våra hjärtan!

Maja ringde under kvällen. Hon har fått tid för att operera droppfoten måndagen den 6 april. Lite nervöst är det, men samtidigt något hon väntar på. Efteråt kommer det att bli kryckor i flera veckor. Men sedan ska hon kunna gå själv och slippa  kryckor, rullator och permobil. Heja  Maja!!!

Snön har vräkt ner i natt så nu kan vi snart åka skoter igen. Oliver går och väntar på sitt skoterkort som kommer vilken dag som helst. Det vore ju kul om han fick köra en tur innan våren kommer. Vi har haft besök här på gården i natt. Rådjur, räv och grannkatten har varit här. De har lämnat tydliga spår i den nyfallna snön.

Idag ska vi planera USA-resa tillsammans med Catta och Klangen. Vi ska bland annat boka hotell till de första nätterna. När det är klart ska vi grilla och äta gott.

Ha det gott alla mina vänner!

Kram!
/AnnaLi
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress