Lyckeboanna

Sockor till Mobilen

En rolig sann historia:

Min mobilsockstillverkning som började som en kul grej är fortfarande en kul grej, men det har blivit en riktig succe som jag inte hade räknat med.

Jag började med att göra en Mobilsocka till mig själv.

Det var så avkopplande och kul att jag fortsatte att göra Mobilsockor till min familj och alla mina vänner. Det var fortfarande kul och mycket avstressande att virka. Första dagen efter semestern gav jag alla jobbarkompisar varsin mobilsocka. 

Nu har detta spridit sig och flera av eleverna på min skola har bett om att få mobilsockor till sig och sina mammor, pappor och syskon. Mina vänner och jobbarkompisars familjer och vänner vill också ha. De som trodde att de inte behövde någon Mobilsocka har nu insett att man inte kan vara utan och att man blir beroende av dem. =)

Det är fortfarande lika roligt och avkopplande att virka, men från nu får alla som vill ha en Mobilsocka betala en tjuga som jag sedan skickar till Barncancerfonden. Jag känner att jag vill göra något mer med denna möjlighet.
Allt garn jag köper och förvandlar till Mobilsockor blir mitt bidrag till Barncancerfonden.

        

Hör av dig om du vill ha en Mobilsocka som skyddar din mobil mot repor, smuts och kyla! =) Jag har de flesta färger. Jag kommer även framöver att göra tomteluvor till mobilen.

Kram
AnnaLi

Yvonne

En fantastisk ide´.

Lämna Bankgironumret till Barncancerfonden här så kan vi som redan fått Mobilstrumporna, skicka pengar i Ditt namn.

AnnaLi

Kära Yvonne! Ingen får betala i efterskott! Men din Mobilsocka kan ju alltid bli utsliten eller du kanske vill ha en annan färg att variera med och då kan du ju alltid beställa en till.

Kram

Kusinen din

Yvonne

Jag beställer redan nu 2 Tomtesockar, eftersom jag misstänker att det snart blir stor efterfrågan.

Jag skickar 2 st 20:or nästa gång jag går till centrum.

AnnaLi

Kommer med posten så snart de är klara! Om du vill kan du betala direkt med din mobil. Googla på Barncancerfonden...sök på "mobilsockan" så kommer du till min insamling. Det står hur du ska göra. Annars går det bra att skicka tjugor så överför jag pengarna. =) Kram & Tack!

Lina

Oj vad häftigt att du ordnat en egen insamling på internet mamma!

Yvonne

Jag satte in pengar direkt med mobilen, som Du sa.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress